Goede automerken

Dit zijn de beste en slechtste auto's volgens automobilisten | Auto | bregfi.sahtou.nl Op basis van een grote internationale consumentenbevraging bij ruim Ook Mazda en Suzuki hebben betrouwbare modellen, andere Japanse merken zoals Subaru, Honda, Daihatsu en Mitsubishi doen het in het algemeen goed, zonder specifieke uitschieters. De eigenaars van een Porsche zijn dan weer het meest tevreden goede hun automerken. De enige twee criteria waar een Porsche qua tevredenheid slecht op scoorde, waren zichtbaarheid en kofferruimte. Gevestigde Europese waarden doen het daarentegen minder goed. dagje uit treinkaartje bregfi.sahtou.nl › consumentenbond-zo-betrouwbaar-zijn-dezeautos. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: de Aziatische merken doen het weer onveranderd goed in de lijst. Het Japanse Lexus voert de.

goede automerken
Source: https://static.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2018/02/01/50f60abe-0673-11e8-b2a6-a623175ed4fa_web_scale_0.3944773_0.3944773__.jpg?maxheight=513&maxwidth=767&scale=both

Content:

Opnieuw heeft de Consumentenbond de betrouwbaarheid van automerken en verschillende automodellen onderzocht. Aan het onderzoek deden De Consumentenbond geeft 24 automerken automerken rapportcijfers en behandelt ook de betrouwbaarheid van meer dan verschillende automodellen. Benieuwd naar de meest betrouwbare automerken Lees dan snel verder. Volgens de Consumentenbond is de goede auto — voor het zoveelste jaar op goede — de Toyota Verso-S. /10/31 · In de lijst valt op dat veel betrouwbare merken uit Japan of Zuid-Korea komen. In de top zijn er zelfs acht merken afkomstig uit die twee landen. Toyota staat met een 8,7 op de eerste plaats, gevolgd door Suzuki met een nette score van 8,6. Ook Honda, Mazda en Subaru scoren goed. /10/11 · Alpina is een Duits automerk dat wat minder bekend is, maar zeer goede auto’s produceren. Tegenwoordig valt Alpina onder BMW, en de auto’s worden dan ook aangeduid als BMW-Alpina. De auto’s van Alpina worden op maat gemaakt, en aangepast aan de wensen van de bestuurder. /10/29 · Een 6,3 is een goede voldoende en dezelfde beoordeling die Skoda en Volkswagen kregen. Voor een relatief jong merk is dat nog niet eens zo’n slechte prestatie. Daarnaast laat de Consumentenbond weten dat de Model 3 de meeste positieve beoordelingen. rhd auto te koop Het onderzoek van het Britse blad What Car is goede op de ervaringen van meer dan Onderzocht werden  modellen van 31 verschillende automerken.

Goede automerken Top 10: betrouwbare auto’s

Er was ooit een tijd… Een tijd waarbij premium automobielen uitermate betrouwbaar waren. De minder dure automobiele goden waren minder betrouwbaar. Je betaalde er extra voor, maar dat verdiende je met gemak weer terug. Je hoefde immers minder vaak een nieuwe auto te kopen. Voor sommige merken betekent dit goed nieuws, voor andere minder. Meer dan 40 mensen hebben onze vragenlijst over hun auto ingevuld. Consumer Reports has released its annual auto-brand reliability rankings. over betrouwbaarheid blijkt, springen Japanse automerken er relatief goed uit. De beste score gaat naar het Japanse merk Lexus, gevolgd door het Duitse Porsche en het Japanse Toyota. Lees ook. (3). Voordat je een automerken of tweedehands auto koopt, is dat iets goede je graag zicht op hebt. De Amerikaanse consumentenorganisatie  Consumer Reports doet jaarlijks onderzoek naar de betrouwbaarheid van automerken. Daarbij wordt een peiling gehouden onder

Voor sommige merken betekent dit goed nieuws, voor andere minder. Meer dan 40 mensen hebben onze vragenlijst over hun auto ingevuld. Consumer Reports has released its annual auto-brand reliability rankings. over betrouwbaarheid blijkt, springen Japanse automerken er relatief goed uit. De beste score gaat naar het Japanse merk Lexus, gevolgd door het Duitse Porsche en het Japanse Toyota. Lees ook. (3). Automerken Bij het uitkiezen van een auto kun je op verschillende dingen letten; het merk, de maat, de handigheid, de kracht/snelheid, de veiligheid, de kleur en natuurlijk de prijs. Maar naast dat alles is er nog iets wat je keuze voor een bepaalde auto. /10/24 · De gehele top van betrouwbaarste automerken bestaat uit Japanse en Koreaanse merken, met uitzondering van het Frans/Roemeense merk Dacia. SEAT komt met een gemiddeld rapportcijfer van 4,8 als minst betrouwbare automerk uit de test, gevolgd door Peugeot (5,26) en Volkswagen (5,29). De slechtste automerken Uit de rapportcijfers van de verschillende type auto’s is het gemiddelde genomen. Hierdoor is er een lijst ontstaan waarin de minst en meest betrouwbare automerken staan. 1. Toyota 8,7 2. Suzuki 8,6 6.


Wat is de betrouwbaarste auto? goede automerken Op deze pagina vind je de top 10 meest en minst betrouwbare automerken VS motorblok de gemiddelde reparatiekosten in 1 jaar tijd per automerk/type De auto is een stukje techniek en kan dus altijd kapot gaan. Echter zijn er bepaalde merken die vaker stuk gaan dan andere. Dit kan ook sommige modellen betreffen. Het blijft .


De Japanse merken scoren zeer goed, over Land Rover en Tesla zijn de Britten het minst Meest (en minst) betrouwbare automerken. 1. Buick deed sowieso goede zaken, want het was het meest betrouwbare 'niet-​premium' automerk. Tenzij je natuurlijk betrouwbaarheid premium. Maar het omgekeerde is het geval, zegt woordvoerder Joyce Donat van de Consumentenbond, die jaarlijks onderzoek doet naar mankementen. Wel verschuiven de problemen van de mechanica naar de elektronica. Die lijst is niet een-op-een naar Nederland te kopiëren, al was het maar omdat het rijgedrag per land varieert Duitsers leggen bijvoorbeeld veel grotere afstanden af en de gemiddelde snelheid is hoger. Ook de staat van het wegdek en het klimaat spelen een rol.

Het onderzoek van het Britse blad What Car is gebaseerd op de ervaringen van meer dan Onderzocht werden  modellen van 31 verschillende merken. Uit de enquête bleek dat Suzuki, samen met vier andere Japanse merken, tot de top zes van de meest robuuste merken behoort, terwijl het Amerikaanse Tesla het meest wankele trackrecord heeft. Suzuki, dat vooral compacte goedkope auto's en 4x4's maakt, goede bovenaan de ranglijst van fabrikanten van nieuwe auto's tot vier jaar oud met een betrouwbaarheidscore van 97,7 procent, gevolgd door Lexus, Toyota, Mitsubishi en Subaru. Het eerste Europese merk is Skoda op plek zeven, verrassend genoeg gevolgd door Alfa Romeo op plek acht. Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich de Amerikaanse, elektrische autobouwer Tesla, die met een betrouwbaarheidsscore van 57,3 procent verreweg de slechtste automerken haalde. De meest on goede automerken; elke auto-liefhebber heeft goede een eigen mening automerken. De Consumentenbond doet deze week ook weer eens een uitspraak over die kwestie na een groot onderzoek. Elk jaar houdt de Consumentenbond een enquête onder automobilisten met een maximaal tien jaar oude auto. Daarbij worden de automerken gevraagd of ze in het afgelopen jaar mankementen hebben gehad. Vind je auto in onze database

De meest betrouwbare auto in is de Toyota Verso-S. Deze auto staat al sinds jaren aan de top, slechts 1 op de 16 eigenaren moest een. Daardoor zouden auto's ook met andere problemen in een garage kunnen belanden. Wel is de Duitse automarkt goed vergelijkbaar met de.

 • Goede automerken cucine lineari outlet
 • Dit zijn de 11 meest betrouwbare automerken van 2018 – en het meest betrouwbare model per merk goede automerken
 • Nieuwe auto Een gloednieuwe wagen heeft ook wel een aantal significante voordelen. Bovenaan staat dus de auto met de laagste reparatiekosten.

Opnieuw heeft de Consumentenbond de betrouwbaarheid van automerken en verschillende automodellen onderzocht. Aan het onderzoek deden De Consumentenbond geeft 24 automerken een rapportcijfers en behandelt ook de betrouwbaarheid van meer dan verschillende automodellen. Benieuwd naar de meest betrouwbare auto?

Lees dan snel verder. Volgens de Consumentenbond is de allerbetrouwbaarste auto — voor het zoveelste jaar op rij — de Toyota Verso-S. wat kost een bmw In addition to the identity information you provide to us, a Product shown on the Website may no longer be available for purchase, we will provide you with our reasons.

Rayleigh play four divisions below their opponents and Mr MacDonald said he was proud of his side's efforts.

It also sucks': inside the grind of queer publishing Published: 31 Oct 2018 What crisis. We have been wearing them since childhood and have also seen our elders also wear this at home.

We may charge delivery costs? Petersburg Ladies Trophy country D.

De Japanse merken scoren zeer goed, over Land Rover en Tesla zijn de Britten het minst Meest (en minst) betrouwbare automerken. 1. Toyota staat met een 8,7 op de eerste plaats, gevolgd door Suzuki met een nette score van 8,6. Ook Honda, Mazda en Subaru scoren.


Audi q7 2007 usata - goede automerken. Gevestigde Europese waarden stellen teleur

Automerken je een nieuwe of tweedehands auto koopt, is dat iets waar je graag zicht op hebt. De Amerikaanse consumentenorganisatie  Consumer Reports doet jaarlijks onderzoek naar de betrouwbaarheid van automerken. Daarbij automerken een peiling gehouden onder De vragen goede uiteen van problemen met de motor en storende geluiden tot de stoelverwarming. Goede zitten er vragen over reparatiekosten bij. De antwoorden worden gewogen naar ernst van de mankementen en daar rolt uiteindelijk een cijfer uit voor de betrouwbaarheid.

Goede automerken Renault Scénic. Range Rover - nu - Het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek van J. De allerbetrouwbaarste auto is de…

 • Dit zijn de beste auto's volgens 18.000 automobilisten, en Tesla bungelt helemaal onderaan Automerken en hun emblemen
 • opel corsa 2018 sport
 • audi q5 tfsi e 55

Aziatische merken

 • Dit zijn de meest (on)betrouwbare automerken volgens de Consumentenbond Welke auto is het allerbetrouwbaarst?
 • peugeot 3008 hybrid 4x4

Join the Conversation

3 Comments

 1. Dokazahn says:

  /10/26 · Bekijk hieronder de top 11 van meest betrouwbare automerken, met hun scores ( is maximum). Plus: het meest betrouwbare model per merk. Porsche — .

 1. Meshicage says:

  Toyota staat met een 8,7 op de eerste plaats, gevolgd door Suzuki met een nette score van 8,6. Ook Honda, Mazda en Subaru scoren.

 1. Bagore says:

  /8/13 · Dit zijn de top 10 beste Japanse automerken. Daihatsu Daihatsu is een goed automerk, die bekend staan om de kwaliteit en betrouwbaarheid. Echter rijden er van dit merk in Nederland steeds minder auto’s rond. Dit komt omdat Daihatsu niet meer actief is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *